دیدار دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی فردوس با خانواده شهداDSC07000
جمعی از دانشجویان بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی فردوس به دیدار خانواده شهدا در این شهرستان رفتند. این برنامه به همت امور فرهنگی و بسیج دانشجویی واحد فردوس و با حضور ریاست و روابط عمومی دانشگاه انجام پذیرفت. دانشجویان با خانواده شهید غلامحسین ایمانی و شهید محمدحسین مرادی دیدار کردند. خواهر شهید ایمانی در جمع دانشجویان گفت: معلم شهید غلامحسین ایمانی در سال ۱۳۶۴ به شهادت رسید اما پس از ده سال جنازه این شهید شناسایی و به آغوش خانواده بازگشت و در بهشت اکبر فردوس به خاک سپرده شد. وی توکل به خدا، شجاعت و اخلاق نیکو را از نکات برجسته این شهید معلم دانست و از دانشجویان خواست تا ادامه دهنده راه شهدا بوده و با خانواده های شهدای شهرستان بیشتر دیدار کنند. دکتر حمیدرضا غفاری نیز در جمع دانشجویان و خانواده شهید بیان کرد: رشد و بالندگی امروز دانشگاه ها از وجود شهدا بوده و دیدار دانشجویان با خانواده شهدا در واقع تجدید میثاق با آرمان های این بزرگواران است. وی افزود: شهدا برکت این جامعه هستند و دانشجویان باید در سنگر علم و دانش ادامه دهنده راه آنان باشند. برادر دانشجوی شهید مرادی نیز گفت: شهید محمدحسین مرادی معلم و دانشجوی تربیت معلم مشهد ۱۱ مرتبه به جبهه عزیمت کرد. وی در نهمین اعزام به جبهه شدیدا مجروح شد اما در حالیکه کاملا بهبود نیافت در جبهه حاضر شد تا این که در عملیات والفجر ۸ به شهادت رسید. در این دیدار از خانواده محترم شهدا تقدیر به عمل آمد.