محفل ادبی با موضوع شعر و نقد شعر در دانشگاه آزاد اسلامی فردوس برگزار شد

محفل ادبی با موضوع شعر خوانی و نقد شعر در دانشگاه آزاد اسلامی فردوس برگزار شد. این برنامه از سوی انجمن علمی، ادبی و هنری دانشجویان و با همکاری معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی در سالن جلسات آیت الله فردوسی پور واحد فردوس برگزار گردید. در این مراسم جمعی از دانشجویان به ارائه شعر و قطعه ادبی خود پرداختند. اشعار ارائه شده توسط مسئول انجمن و برخی از دانشجویان مورد بررسی و نقد قرار گرفت. کارشناس پژوهش واحد فردوس گفت: حاضرین در این جلسه درخواست های خود را جهت رشد و ارتقای دانشجویان در انجمن ادبی بیان نمودند. قاسمی افزود: حضور اساتید برجسته در جلسات ادبی، برگزاری همایش منطقه ای و کشوری، برگزاری کارگاه ها و نمایشگاه های هنری، معرفی شعر محلی فردوس و شهر های دیگر توسط دانشجویان واحد و استمرار نشست های ادبی در دانشگاه از اهم درخواست دانشجویان بود. شایان ذکر است انجمن ادبی ترنج دانشگاه آزاد اسلامی فردوس از سال ۱۳۹۱ تاسیس شد و تا کنون قریب به ۲۰ برنامه علمی و ادبی شامل همایش داخلی، سخنرانی علمی، کارگاه های هنری، کلاس های آموزشی و برزگداشت شعرا را به صورت شهرستانی برگزار نموده است.