دوشنبه , ۲۸ مرداد , ۱۳۹۸

به منظور ايجاد و گسترش و همكاريهاي آموزشي- پژوهشي، تفاهم نامه بین شرکت مشاور معماری اندیشه گرای بارکاو و دانشگاه آزاد اسلامی واحد فردوس به امضاء رسید. معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد فردوس ضمن اعلام این خبر افزود: زمینه های همکاری بین دانشگاه و شرکت شامل همکاری در خصوص طرح های علمی و پژوهشی، برگزاری دوره های آموزشی برای پرسنل و دانشجویان، گذراندن دوره کار آموزی دانشجویان در شرکت در رشته های مرتبط با موضوعات کاری شرکت،  استفاده از پتانسیل علمی اساتید و دانشجویان و همکاری در زمینه انجام آزمایشات بتن و ژئوتکنیک، مکانیک سنگ، جوش و نقشه برداری خواهد بود. دکتر علی زحمت‏کش تاکید کرد یکی از موضوعات مهم این تفاهم نامه، افزایش مهارت دانشجویان رشته های عمران و معماری و  جذب آنها به عنوان نیروی کار می‏باشد. دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی می‏توانند در کنار تحصیل، به کار مرتبط با رشته خود مشغول شده و ضمن کسب تجربه در آینده در صورت تمایل به استخدام شرکت درآیند. زحمت‏کش در پایان یادآور شد با توجه به امکانات آموزشی، پژوهشی و رفاهی دانشگاه آزاد فردوس، دانشجویان می‏توانند از این فرصت کم نظیر برای ادامه تحصیل خود در دانشگاه آزاد فردوس استفاده کنند.