سه شنبه , ۱۲ اسفند , ۱۳۹۹

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی فردوس از راه اندازی و ساخت مرکز مشاوره و کارآفرینی خبر داد. دکتر حمیدرضا غفاری در نشست مشترک با معاون توسعه منابع و مدیریت سازمان مرکزی دانشگاه گفت: مرکز مشاوره و کارآفرینی دانشگاه چند سالی است که تاسیس شده ولی با توجه به توسعه رشته های روانشناسی عمومی و روانشناسی بالینی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد، نیاز مبرم به مکان مجهز و مجزایی برای این مرکز می باشد. وی با اشاره بخشنامه سازمان و نیاز دانشجویان رشته های روانشناسی بویژه گرایش بالینی جهت کسب تجربه و انجام کارآموزی در مرکز مشاوره افزود: طرح ساخت مرکز مشاوره از مهمترین طرح های عمرانی واحد فردوس و نیاز به حمایت مالی از طرف معاونت دانشگاه دارد. غفاری در پایان بیان داشت: ساخت سلف سرویس جدید و ساخت سرای دانشجویی از دیگر نیازهای واحد فردوس می باشد.