سه شنبه , ۳۰ مرداد , ۱۳۹۷

در مراسم هفته پژوهش از پژوهشگران واحد فردوس تجلیل شد/ دکتر علی ساجدی پژوهشگر نمونه سال ۹۶ واحد فردوس انتخاب شد/ رشد ۱۰۰ درصدی پژوهش در واحد فردوس در یک سال گذشته

مراسم گرامیداشت هفته پژوهش و تجلیل از پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی واحد فردوس برگزار شد. به گزارش خبرنگار ما، این مراسم با حضور جمعی از اساتید، مسئولین فرمانداری، شورای اسلامی شهر، امامت جمعه، روسای دانشگاه های شهرستان، دانشجویان و کارکنان دانشگاه در سالن همایش واحد فردوس برگزار گردید. دکتر حمیدرضا غفاری رئیس واحد فردوس ضمن خیر مقدم گزارشی از روند آموزش و پژوهش دانشگاه را برای حاضرین بیان کرد. دکتر محمدعلی عربی سخنران این مراسم با اشاره به پژوهش در قرآن کریم گفت: متن قرآن توانایی پاسخگویی به تمامی سوالات را دارد و تنها کتابی است که دچار تغییر و تحریف نشده است. وی اشاره کرد در قرآن به تحقیق در علم بسیار اهمیت داده شده است و این نشان از اهمیت اسلام به پژوهش را دارد. سیدجواد کباری قطبی رئیس اسبق دانشگاه آزاد اسلامی فردوس و مدرس گروه علوم تربیتی نیز در جمع اساتید و پژوهشگران گفت: هرچیزی که ذهن انسان را وادار به تحقیق کند کار پژوهشی است و در واقع پژوهش کلید علم و دانایی است. وی افزود: پژوهش در چهارچوب مادی آن یعنی تحقیقات علمی و آزمایشگاهی باعث میشود تا انسان از مبهم به واضح برسد. کاری که اکنون در سراسر دنیا به شدت در حال انجام است تا اسرار هستی یا کشف کنند. وی به دو حوزه مادی و دینی در پژوهش اشاره کرد و گفت: مادر این نوع علم عقل است و اگر بخواهیم به وحدت در جامعه برسیم باید به راز این کار یعنی پژوهش اهمیت بدهیم.

در ادامه مراسم ضمن نمایش کلیپی از فعالیت های حوزه پژوهش در دوسال اخیر معاونت پژوهش خطاب به حاضرین بیان داشت: پژوهش رکن اصلی در دانشگاه آزاد اسلامی است به گونه ای که بودجه خاص خود در هر واحدی را دارد و هیچ واحدی حق تخلف از آن را ندارد. وی با اشاره به رشد چشمگیر پژوهش در واحد فردوس گفت: در یک سال گذشته با توجه به توسعه تحصیلات تکمیلی دانشگاه، کارهای پژوهشی، مقالات علمی، پایان نامه های تحصیلی رشد ۱۰۰ درصدی داشته است. وی افزود: تجهیز کتابخانه مرکزی، خرید وسایل آزمایشگاهی در گروه عمران، تجهیز سایت کامپیوتری، خرید وسایل مورد نیاز آزمایشگاه های گروه پرستاری با هزینه ای بالع بر ۳ میلیارد ریال از اهم فعالیت های حوزه پژوهش در دوسال گذشته بود. دکتر علی زحمت کش در پایان گفت: در این مدت بیش از ۳۰ کارگاه و سخنرانی علمی برگزار شده است و در آینده شاهد برگزاری بهتر و بیشتر این موارد و نیز همایش ها و مسابقات علمی خواهیم بود.