جمعه , ۲۰ تیر , ۱۳۹۹

برگزاری شورای پژوهشی و آموزشی استان خراسان جنوبی در واحد فردوس/انتخاب دکتر علی زحمت کش به عنوان دبیر شورای پژوهشی استان خراسان جنوبی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، شورای آموزشی و شورای پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان جنوبی در واحد فردوس برگزار شد. دکتر حسنی ریاست استان در جمع معاونین گفت: فضای دانشگاه آزاد اسلامی نیاز به تصویب قوانین خاص خود دارد. نگاه وزارت علوم به دانشگاه آزاد اسلامی همانند دانشگاه های دولتی صحیح نیست از جمله در بحث نقل و انتقالات دانشجویی باید این نگاه متفاوت باشد. دکتر حسنی با اشاره به سخنان رهبری افزود: انتشار مقالات علمی و طرح های پژوهشی زمانی ارزشمند است که بتواند گرهی از مشکلات جامعه را حل نماید در غیر این صورت ارائه آمار در حوزه تولید علم اثربخش نخواهد بود. وی بیان داشت: دانشگاه آزاد اسلامی توانسته نیاز جامعه در رشته های علوم پزشکی را مرتفع نماید و در این خصوص وزارت بهداشت باید با نگاهی ویژه دانشگاه آزاد اسلامی را حمایت نماید. وی در خصوص طرح های دانش بنیان گفت: متاسفانه در شهرهای کوچک و دور از مرکز این طرح های دانش بنیان با شکست مواجه می شود و نیاز به تصویب قوانین جدید در این خصوص داریم. در این شورا آقای دکتر شریعتی معاون واحد بیرجند به عنوان ریاست جدید شورای پژوهش و فناوری و دکتر علی زحمت کش معاون واحد فردوس به عنوان دبیر شورای پژوهش و فناوری استان انتخاب شدند.