جمعه , ۲۰ تیر , ۱۳۹۹

دانشگاه آزاد اسلامی واحد فردوس در ۵ رشته دکتری ثبت نام می کند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر حمیدرضا غفاری از پذیرش دانشجو در مقطع دکتری در ۵ رشته موجود در این دانشگاه خبر داد و اظهار کرد:«دانشجویان علاقه مند به ادامه تحصیل در مقطع دکتری، در صورت علاقه مندی تا هفتم آذر ماه فرصت دارند با مطالعه دفترچه آزمون در یکی از ۵ رشته موجود در دانشگاه آزاد اسلامی فردوس ثبت نام کرده و در صورت کسب نمره و امتیازهای لازم دراین واحد به ادامه تحصیل بپردازند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی فردوس افزود:  رشته‌های مهندسی نرم افزار کامپیوتر، مهندسی آبیاری و زه کشی، مهندسی کامپیوتر هوش مصنوعی، مهندسی کشاورزی زراعت و زبان و ادبیات فارسی پذیرای داوطلبان محترم می باشد. وی بیان داشت:  علاقه مندان می توانند با مراجعه به سایت وزارت علوم و فناوری به آدرس:  sanjesh.org اطلاعات بیشتری کسب کنند. این آزمون در اسفند ماه در حوزه های امتحانی برگزار خواهد شد.