برگزاری  برنامه های ویژه هفته بسیج در دانشگاه آزاد اسلامی فردوس

همزمان با هفته بسیج، برنامه های ویژه و متنوعی از سوی دفتر فرهنگ اسلامی و همکاری بسیج دانشجویی شهرستان فردوس برگزار میشود. حجه الاسلام مجید غفاری در حاشیه برگزاری جشن «من یک انقلابی ام»، ضمن اعلام این خبر گفت: جشن و همایش جوان انقلابی که در تاریخ یکم آذرماه توسط بسیج دانشجویی شهرستان در دانشگاه پیام نور با سخنرانی حجت الاسلام شم آبادی نماینده ولی فقیه در ناحیه بسیج دانشجویی خراسان جنوبی برگزار شد، یکی از برنامه های هفته بسیج در شهرستان فردوس است. وی افزود: نمایش فیلم سینمایی «یتیم خانه ایران» همراه با جلسه نقد و بررسی در چهارم آذرماه در سالن همایش دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می شود. مدیر امور فرهنگی واحد فردوس بیان کرد: مسابقه کتاب خوانی از «کتاب ابراهیم هادی» با موضوع شهید و شهادت نیز از دیگر برنامه های این هفته است. وی در پایان به توزیع ۲۰۰ عدد چفیه در بین دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در هفته بسیج اشاره داشت.