شنبه , ۲۸ مهر , ۱۳۹۷

پذیرش دانشجو دکتری و کارشناسی ارشد در ۲۴ رشته تحصیلی در فردوس

ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی ۹۶ دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد.

دکتر علی زحمت کش معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد فردوس با اعلام خبر برگزاری مستقل آزمون کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی سال ۱۳۹۶ توسط دانشگاه آزاد اسلامی برای پذیرش سال تحصیلی ۹۷-۹۶ گفت: دفترچه این آزمون از امروز در سایت مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه به نشانی sanjesh.org قابل دسترسی می باشد.
به گفته دکتر زحمت کش واحد فردوس در ۵ رشته دکتری شامل ادبیات فارسی، زراعت، آبیاری و زه کشی، نرم افزار و هوش مصنوعی و در ۱۹ رشته کارشناسی ارشد شامل: عمران، مدیریت ساخت، نرم افزار کامپیوتر، معماری کامپیوتر، شبکه های کامپیوتری، هوش مصنوعی و رباتیکز، آبیاری و زه کشی، مهندسی منابع آب، سازه های آبی، ادبیات فارسی، ادبیات نمایشی ، حسابداری، روانشناسی بالینی، آموزش و پرورش ابتدایی، مدیریت آموزشی، برنامه ریزی درسی، برق، تربیت بدنی و گیاهان دارویی ؛ برای مهرماه ۹۶ پذیرش دانشجو خواهد داشت.

وی افزود: آزمون دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی در ۸ بهمن سال جاری برگزار خواهد شد و آزمون کارشناسی ارشد ۲۸ الی ۳۰ اردیبهشت ۹۶ خواهد بود.معاون آموزشی واحد فردوس افزود: برابر اعلام معاونت سنجش و پذیرش، ثبت نام تا روز ۷ دی ماه سال جاری ادامه خواهد داشت.