مسابقات فرهنگی و هنری با موضوع حجاب و عفاف در واحد فردوس برگزار میشود

مسابقات فرهنگی و هنری با موضوع حجاب و عفاف در دانشگاه آزاد اسلامی فردوس برگزار میشود. دکتر حمیدرضا غفاری ضمن اعلام این خبر به خبرنگار ما گفت: برابر مصوبه شورای فرهنگی واحد فردوس مسابقات فرهنگی و هنری ویژه دانشجویان در موضوعات فرهنگی و هنری مرتبط با حجاب دی ماه سال جاری در واحد فردوس برگزار میشود. وی افزود: این برنامه به منظور توسعه فرهنگ اسلامی و توجه به موضوع حجاب اسلامی برنامه ریزی شده و امید است که با توجه به تنوع برنامه ها، مورد توجه دانشجویان قرار گیرد. رئیس واحد فردوس بیان داشت: آثار فرهنگی و هنری تولید شده باید موضوع مسابقات را به خوبی بیان کند. دانشجویان می توانند آثار خود را تا ۱۰ دی ماه به دفتر فرهنگ اسلامی تحویل دهند. وی گفت: نفرات برگزیده این دوره از مسابقات کمک هزینه سفر به کربلا و جوایز نقدی دریافت خواهند کرد.